Keurmerken waaraan wij voldoen

VCA is in het leven geroepen voor veiliger werken en het verminderen van ongevallen. Dakvisie is VCA-gecertificeerd. Dit betekent dat wij zijn getoetst op ons veiligheidsbeleid. Met dit certificaat kunnen wij aantonen dat we voldoen aan de wettelijke verplichtingen uit de Arbowet. 

Wil een bedrijf stagiaires opleiden tot het vak waarvoor de leerling in opleiding is, dan is een SBB-certificering verplicht. Dakvisie is in het bezit van het SBB-certificaat. Daarmee zijn wij een erkend leerbedrijf.

VEBIDAK is de brancheorganisatie voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven. Als VEBIDAK-lid voldoet Dakvisie aan de criteria op het gebied van bedrijfsvoering, continuïteit en ondernemerschap. Door ons lidmaatschap bij VEBIDAK zijn we tevens op de hoogte van de laatste stand der techniek.

Verklaring van lidmaatschap Dakvisie Renovatie b.v.
Verklaring van lidmaatschap Dakvisie Nederland b.v.

Dakvisie is een erkende plaatser van Derbigum daken. Wij zijn dan ook in het bezit van het kwaliteitslabel Derbigum Approved Contractor, waarvoor wij trainingen in het Derbigum Training Center hebben gevolgd. Dakvisie is op de hoogte van de eigenschappen van Derbigum dakbanen, de best practices voor plaatsing en de nodige veiligheidsvoorschriften.

Getuigschrift 2017