Echte A-merken voor een optimaal resultaat

Kwaliteit en zekerheid staan bij Dakvisie voorop. Daarom kiezen wij bewust voor A-merken. Zo werken wij bij Dakvisie uitsluitend met DerbigumIcopal en MARQ.
Wij zijn door en door bekend met deze kwaliteitsmerken en kunnen daardoor optimaal werk afleveren en u de hoogste zekerheid bieden. Daarnaast staan achter deze grote merken grote fabrikanten, die eveneens zekerheid bieden. 

RENOLIT

Alkorplan PVC van Renolit is een lichtgewicht kunststof dakbedekking die een waterwerende bescherming van topklasse garandeert. Alkorplan PVC daken voldoen dan ook aan de hoogste eisen van nationale en internationale keuringsinstituten.

DERBIGUM

Dakvisie voert het A-merk Derbigum voor bitumen dakbedekking. Derbigum bitumineuze dakbedekkingsmaterialen behoren tot de absolute top in de markt. Mits vakkundig aangelegd en onderhouden, heeft Derbigum SPFR 4 mm een bewezen levensduur van meer dan 40 jaar.

SOPREMA

Soprema Garantgum APP is extreem sterk, duurzaam, waterdicht en UV- en weerbestendig. Het gaat jarenlang mee. Garantgum is 100% Nederlandse topkwaliteit.

MARQ

Dakvisie voert het A-merk MARQ voor valbeveiliging. Wij zijn erkend installateur van deze innovatieve en kwalitatief hoogwaardige valbeveiligingsvoorzieningen.