Zekerheid van kwaliteit met Firestone EPDM-dakbedekking

Firestone EPDM-dakbedekkingssystemen is een vooraanstaand product in éénlaagse dakbedekkingsmaterialen. Wereldwijd is er al meer dan 1.500.000.000 m² Firestone RubberGard EPDM geproduceerd en geplaatst. Het Firestone RubberGard EPDM-dakbedekkingssysteem is gebaseerd op het duurzame EPDM-rubbermembraan, ontwikkeld voor de afdichting van platte en licht hellende daken. Ook kan het gebruikt worden in combinatie met groene daken. 

FIRESTONE EPDM: EEN BEWEZEN TOEPASSING

Firestone past helemaal in de kwaliteitsfilosofie van Dakvisie. Hiermee leveren wij u namelijk een dak dat erg lang meegaat en lekkages voorkomt. Met Firestone hebben we een fabrikant in huis met bewezen prestaties, duurzaamheid en flexibiliteit in een brede waaier van toepassingen.

ONZE MENSEN KENNEN FIRESTONE RUBBERGARD EPDM DOOR EN DOOR

De vakmensen van Dakvisie hebben al vele daken aangelegd met Firestone Rubbergard EPDM. We kennen het materiaal door en door en weten hoe we u hiermee een kwaliteitsdak kunnen leveren. Gaat er onverhoopt toch iets mis? Dan kunt u rekenen op een uitgebreide fabrieksgarantie van een toonaangevend fabrikant van EPDM-rubbermembranen met meer dan een eeuw ervaring in rubbertechnologie. Als specialist in Firestone EPDM-dakbedekkingssystemen staat wij daar bij Dakvisie voor in.

PRODUCTSHEETS FIRESTONE

Download de productsheets van Firestone

EPDM-DAKBEDEKKING VAN FIRESTONE

Geïnteresseerd in EPDM-dakbedekking van Firestone?