“Met ons grondige
dakonderhoud verlengt
u de levensduur van uw
dak.”

“Met ons grondige dakonderhoud verlengt u de levensduur van uw dak.”

Peter-Paul van Rooij

Professioneel dakonderhoud voor maximale zekerheid

De levensduur van uw dak verlengen en daklekkage voorkomen? Het dakonderhoud van Dakvisie maakt het mogelijk. Met structureel goed onderhoud gaat uw dak jaren langer mee, wat een aanzienlijke kostenbesparing oplevert. Heeft u onverhoopt toch last van een lekkage? Dan kunt u met de rapporten die wij van elke onderhoudsdienst maken, bewijzen dat dit niet aan achterstallig onderhoud te wijten is.
Dat is belangrijk voor de schade-uitkering door uw verzekeringsmaatschappij. Een zekerheid die u niet heeft wanneer uw eigen mensen het dak schoonmaken. 

3 redenen waarom u dakonderhoud niet aan eigen medewerkers moet overlaten

3

Zeker verzekerd

Vraag offerte aan

De aanpak van Dakvisie in dakonderhoud

Ieder (half)jaar komen wij bij u langs voor dakonderhoud. De exacte frequentie hangt af van hoe snel uw dak vervuild raakt. Zo vergt een dak in een bosrijke omgeving meer onderhoud dan een in de stad. Wanneer we bezig zijn met uw dakonderhoud voeren we meteen correctieve reparaties uit. Door vooruit te denken en te handelen voorkomen we lekkages en zorgen we ervoor dat uw dak langer meegaat. Dit bespaart u veel kosten én gedoe. 

In onze onderhoudsdienst maken wij de afvoeren schoon, vegen we het dak, controleren we op waterdichtheid bij de naden en de waterkering, en voeren we kleine, correctieve reparaties uit. Zijn er grotere reparaties nodig? Dan geven we u een renovatieadvies, waarbij wij rekening houden met uw wensen. Daarnaast biedt de rapportage van onze onderhoudsdienst u de zekerheid die u nodig heeft bij eventuele problemen met uw dak.

Wanneer u met ons een samenwerkingsverband heeft voor dakonderhoud, dan willen wij dat u van onze dienstverlening gebruik blijft maken omdat we kwaliteit leveren. Niet omdat er een afnametermijn is afgesproken. Dit zorgt ervoor dat wij onze kwaliteit continu moeten bewijzen. En dat doen we bij Dakvisie graag.

“Met ons grondige dakonderhoud verlengt u de levensduur van uw dak.”

Peter-Paul van Rooij

Projecten waarvoor wij het dak op gingen