Over Andras

Voorman/dakdekker

Werkt 1,5 jaar bij Dakvisie

“JE WORDT GEWAARDEERD ALS VAKMAN EN ALS MENS”

Ik werkte bij een dakdekkersbedrijf dat failliet ging. Daarom ging ik op zoek naar een nieuwe baan. Een oud-collega van mij werkte bij Dakvisie. Hij gaf de tip om hier te solliciteren. En dat heb ik gedaan.

ALLES NETJES GEREGELD

Ik heb het erg goed naar mijn zin bij Dakvisie. Om te beginnen is er genoeg werk. Die werkgarantie vind ik belangrijk. Verder is bij Dakvisie alles netjes geregeld. We hebben een menselijke baas en er wordt goed naar je geluisterd. Natuurlijk werken we hard, maar wel in een ontspannen sfeer en met gezellige collega’s onder elkaar.

VCA-BEWIJS

Veiligheid staat echt voorop bij Dakvisie. Belangrijk, want je werkt toch op grote hoogte. Daarom gaat de valbeveiliging altijd als eerste het dak op. Ook hebben alle dakdekkers een VCA-bewijs. Ligt er ijs in de winter, dan gaan we niet naar boven. Dat is bij sommige dakdekkersbedrijven wel anders. Bij hoge temperaturen in de zomer nemen we regelmatig een drinkpauze en stoppen we eerder.

GOEDE PLANNING

Bij Dakvisie is alles goed gepland en geregeld. Meestal zijn we alleen op maandag en vrijdag op de zaak. De andere dagen gaan we rechtstreeks naar het werk ergens in het land. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je de juiste materialen bij je hebt voor de hele week. Ondanks een goede planning, kan het gebeuren dat je iets mist. Dan springen de uitvoerders er bovenop. De klussen zijn strak geregeld, die moeten doorgaan. Dankzij de snelle acties, hebben we dan alsnog alle materialen op tijd.

COMPLIMENTEN

Als het kantoor complimenten krijgt over het werk, geven ze die altijd aan ons door. Laatst nog, toen we met een grote ploeg een klus deden bij een medisch centrum. Binnen een week hadden we dat af. Die mensen waren echt onder de indruk. Dat kregen we gelijk te horen. Kijk, dat maakt het werken bij Dakvisie zo fijn. Je wordt gewaardeerd als vakman en als mens.

Heb je een vraag?

Dennis Geloudemans

Directeur

Andras

Andras vertelt hoe hij als schoolverlater zijn vakdiploma erkend dakdekker bij Dakvisie heeft behaald.

Lex

Lex is een van onze eredivisie dakdekkers. Hij vertelt jou wat werken bij Dakvisie zo bijzonder maakt.