Over Lex

Eerste dakdekker

Werkt 3 jaar bij Dakvisie

“BIJ DAKVISIE MAG JE TROTS ZIJN OP JE WERK”

Ik ben begonnen bij Dakvisie als uitzendkracht. Ik zat op de havo en wist niet wat ik moest met school. Daarom koos ik ervoor om een jaar te gaan werken. Zo kwam ik bij Dakvisie terecht voor sloopwerk. 

STUDIE

Ik had het meteen heel erg naar mijn zin en ben gebleven. Dakvisie bood mij een contract aan en liet me een studie volgen. Ik heb de studie TECTUM niveau 2 afgerond en volg nu de niveau 3 opleiding.

LEERMEESTERS

Dakvisie geeft veel scholingsmogelijkheden. Ze willen graag dat iedereen zijn papiertjes heeft. Je krijgt de tijd om te studeren en een leert veel in de praktijk van de leermeesters bij Dakvisie.

TROTS

Bij Dakvisie mag je trots zijn op je werk. Kwaliteit gaat echt boven kwantiteit. Ze hebben liever dat je er wat langer over doet en het mooi en strak is, dan dat je het afraffelt. Natuurlijk, je moet snelheid maken. Maar je kunt echt je vakmanschap laten zien en trots zijn op je werk. Ik maak regelmatig foto’s van het dak dat we gelegd hebben.

BIJSCHOLING

Dakvisie zorgt ervoor dat we goed geïnformeerd zijn over de materialen en de verwerking ervan. We krijgen daar regelmatig bijscholing in. Bijvoorbeeld voor Derbigum, een merk waar we veel mee werken.

HECHT TEAM

De onderlinge sfeer tussen collega’s is echt prima. Iedereen kan met elkaar werken. Het is een hecht team en er lopen geen prutsers tussen. Elke 6 weken gaan we samen naar de kroeg, bijvoorbeeld als er een nieuwe collega is. En elke vrijdag na het werk gaat de frituurpan aan.

TOEKOMST

Ik zou iedereen die een vak wil leren, willen wijzen op Dakvisie. Deze werkgever biedt je echt een toekomst. Ze investeren in de werknemers en in het bedrijf zelf.

Heb je een vraag?

Dennis Geloudemans

Directeur

Andras

Andras vertelt hoe hij als schoolverlater zijn vakdiploma erkend dakdekker bij Dakvisie heeft behaald.

Lex

Lex is een van onze eredivisie dakdekkers. Hij vertelt jou wat werken bij Dakvisie zo bijzonder maakt.