“Onze afspraken over
tijd en kwaliteit komen
wij altijd na. Afspraak is
afspraak.”

“Onze afspraken over tijd en kwaliteit komen wij altijd na. Afspraak is afspraak.”

Dakrenovatie passend bij uw eisen en wensen

Hoe lang bent u nog van plan om van uw gebouw gebruik te maken? Wilt u een duurzamer dak met minder energieverbruik of zelfs een groendak voor waterbuffering? In ons renovatieadvies houden we rekening met uw wensen en eisen. Dakvisie kan u ook een dak met afschotmortel leveren. Hierdoor krijgt het dak een nog langere levensduur en loopt het water goed weg. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u het beste productadvies geven, passend in uw budget en bij uw eisen voor het voorkomen van lekkages. 

Vraag offerte aan

De aanpak van Dakvisie in dakrenovatie

Een dakrenovatie van Dakvisie begint altijd met een grondige dakinspectie. Dit doen wij geheel vrijblijvend aan de hand van een inspectielijst. Wij brengen uw dak in kaart, meten het en kijken het na, onder andere door insnijding voor inzicht in het dakfysisch systeem. Naar aanleiding van deze dakinspectie ontvangt u van de conditie van elk dakdeel een rapportage, conform NEN 2767. Aan deze rapportage voegen we waar nodig foto’s toe, zodat u ook zelf een blik kunt werpen op de staat van uw dak. Ook vermelden we eventuele aandachtspunten en geven we het aan wanneer een probleem kan leiden tot een daklekkage. Naar aanleiding van deze rapportage ontvangt u van ons een renovatieadvies met de bijbehorende kosten.

WIJ STAAN VOOR HOGE SERVICE EN KWALITEIT

Bij Dakvisie werken we alleen met erkende vakmensen die opgeleid en zeer bekwaam zijn om te werken met onze kwaliteitsmerken en –materialen. Wanneer wij uw dak renoveren, zorgen wij er aan het einde van de dag altijd voor dat uw dak volledig waterdicht is. Voor die tijd gaan wij niet weg. Ook wanneer er geen regen is voorspeld. In Nederland weet je het namelijk nooit zeker. Heeft u een vraag over uw project? Als klant van Dakvisie heeft u een vast contactpersoon. Wanneer deze persoon niet direct bereikbaar is, heeft u altijd snel iemand aan de lijn die van uw project afweet en u verder kan helpen.

Echte A-merken voor een optimaal resultaat

Projecten waarvoor wij het dak op gingen