“Onze valbeveiliging
creëert een veilige
werkomgeving én
bespaart u kosten.”

“Onze valbeveiliging creëert een veilige werkomgeving én bespaart u kosten.”

Boudewijn Kenter

Valbeveiliging om veilig op hoogte te kunnen werken

Voldoen aan uw wettelijke zorgplicht omtrent valbeveiliging én kosten besparen? U realiseert het met door Dakvisie geïnstalleerde Marq valbeveiliging. Wij stellen eerst een veiligheidsplan voor u op en vervolgens installeren, inspecteren en onderhouden wij de voorzieningen. Zo voldoet u aan de wet die stelt dat de eigenaar van een gebouw zorg moet dragen voor de veiligheid van de gebruikers van het gebouw. Onder de gebruikers vallen ook de onderhoudsbedrijven die werkzaamheden uitvoeren op uw dak. En dat kunnen er nogal wat zijn. Installeert u permanente valbeveiliging, dan bespaart u ook nog kosten. Het eenmalig installeren is namelijk een stuk goedkoper dan het voor elke klus moeten plaatsen van tijdelijke veiligheidsvoorzieningen.

Geïnteresseerd in valbeveiliging van MARQ?

Vraag offerte aan

De aanpak van Dakvisie in valbeveiliging

Om u de beste keuze te laten maken in valbeveiliging, maakt Dakvisie allereerst een inventarisatie van uw dak. Uit deze inventarisatie komt een dakveiligheidsplan. Hierin brengen wij de aandachtspunten en risico’s in kaart. Ook voorzien wij u van een advies voor een veiligheidsoplossing en het plan van aanpak daarbij. Om er zeker van te zijn dat een valbeveiligingsvoorziening na installatie goed blijft, moet deze jaarlijks worden geïnspecteerd en onderhouden. Wij kunnen deze dakinspectie mogelijk in combinatie met ons reguliere dakonderhoud doen. Van elke dakinspectie ontvangt u een rapport.

MARQ VOOR KWALITATIEF HOOGWAARDIGE VALBEVEILIGING

Voor valbeveiliging werken wij met het A-merk MARQ en zijn we erkend installateur van de innovatieve en kwalitatief hoogwaardige klim- en valbeveiligingsvoorzieningen van dit merk. De MARQ-productlijn bestaat uit dakverankeringspunten, valbeveilingssystemen, veiligheidshekwerken en klimvoorzieningen. Een levenslange garantie op al deze producten? Dat krijgt u met het MARQ Service Plan.

Projecten waarvoor wij het dak op gingen