Kwaliteit en zekere waterdichtheid met de platte daken van Dakvisie

Dakvisie onderhoudt, repareert en installeert al sinds 2006 platte daken voor de professionele markt. Onze klantenkring bestaat uit woningcorporaties, scholen, zorginstellingen, projectontwikkelaars, bedrijven, VVE’s, gemeenten, aannemers en commercieel vastgoedbeheerders. Zij vinden in Dakvisie een partner die staat voor kwaliteit als garantie voor maximale zekerheid.
3 redenen waarom u dakonderhoud niet aan eigen medewerkers moet overlaten

3

Vraag offerte aan

Zekere daksystemen, zekere waterdichtheid

ZEKERE DAKSYSTEMEN, ZEKERE WATERDICHTHEID

Dakvisie werkt uitsluitend met de A-merken. Doordat we alleen met merken van grote fabrikanten werken, heeft u bij een eventuele garantievraag de zekerheid dat het opgelost kan worden. Om die reden werken we bij Dakvisie met het volledige merkconcept. De aanbevolen materialen, de aanbevolen werkwijze. Geen concessies. Niet voor niets is ons motto: kiezen voor kwaliteit en daaraan vasthouden.

EEN TEAM VAN ERKENDE VAKSPECIALISTEN

Dakvisie bestaat uit een team van erkende vakspecialisten. En dat merkt u als klant. Aan de adviezen die wij geven om een dakrenovatie goed, maar ook binnen uw kostenwensen te realiseren. Aan onze grondige rapportage van dakonderhoud. En aan hoe wij een dak aanleggen: alle banen mooi en strak in rechte lijnen. In geval van renovatie zullen we een dak nooit een nacht openlaten. We weten hoe veranderlijk het weer kan zijn. Wij gaan niet weg voordat uw dak volledig dicht is en het een regenbui aankan. Alle dakwerkzaamheden doen wij uitsluitend met eigen mensen. Dit zijn erkende vakmensen: goed producttechnisch opgeleid en volledig gespecialiseerd in de materialen die we gebruiken. Ze doen niet anders, dag in dag uit.

GEEN GEDOE, MAAR ECHTE SERVICE

Als klant van Dakvisie heeft u een vast contactpersoon voor al uw vragen. Is deze persoon niet direct bereikbaar? Dan heeft u altijd snel iemand aan de lijn die van uw project afweet en u verder kan helpen.
Ook op de planning die we afgeven kunt u bouwen. Op basis van onze ervaring kunnen we de tijdsduur van werkzaamheden goed inschatten en u een reële planning geven. Last van daklekkage? Wij helpen u snel: binnen 8 uur zijn we aanwezig om de lekkage te verhelpen. Alle dagen van de week.