Kom werken
In de eredivisie
van dakvisie.

Dakvisie is een financieel gezond en sterk groeiend bedrijf. Wij werken voor grote organisaties als VVE’s, zorginstellingen en woningcorporaties. Dakvisie is aangesloten bij Vebidak, dus alles is keurig geregeld.

Dakvisie onderhoudt, repareert en installeert al sinds 2006 platte daken voor de professionele markt. Dat doen we uitsluitend met A-merken van topkwaliteit. Ons motto is: kiezen voor kwaliteit en daaraan vasthouden. Om dat waar te maken werken we alleen met echte vakmensen.

EREDIVISIE DAKDEKKERS

Ervaren of starter: dat maakt bij Dakvisie niet uit. Als starter volg je bij ons een opleidingstraject via TECTUM, het centrum voor dakvakmanschap. In de praktijk leer je nog meer van onze bedreven leermeesters. Ervaren dakdekkers krijgen periodieke bijscholing. Voor de Vakscan scoort iedereen bij ons daarom minstens een 9. Daarom noemen we onze medewerkers de Eredivisie Dakdekkers.

ALLES GOED GEREGELD

Dakvisie is lid van branchevereniging VEBIDAK. De garantie dat alles keurig geregeld is voor onze klanten en medewerkers. Veilig werken staat bij ons op 1. Daarom gaat de valbeveiliging altijd als eerste het dak op en heeft iedere dakdekker een VCA-bewijs. Bij ons krijg je de beste gereedschappen en goede werkkleding. En maakt het weer het gevaarlijk om te werken? Dan gaat het werk niet door.

ELKE KLUS OP TIJD AF

Ook de planning is goed geregeld. Onze uitvoerders weten hoe het vak werkt. Zij regelen dat alle materialen beschikbaar zijn om het werk goed te doen. Zo maken we elke klus binnen de geplande tijd af. Omdat we genoeg klussen hebben, krijg je bij ons een werkgarantie. Je weet altijd waar je aan toe bent.

HECHT TEAM

Bij Dakvisie werken we met een hecht team. De onderlinge sfeer is goed, en samen gaan we voor de beste kwaliteit. Daar werken we hard voor. Hebben we een strak dak gelegd, dan zijn we trots op ons werk. En is onze klant blij.

Andras vertelt hoe hij als schoolverlater zijn vakdiploma erkend dakdekker bij Dakvisie heeft behaald.

Lex is een van onze eredivisie dakdekkers. Hij vertelt jou wat werken bij Dakvisie zo bijzonder maakt.